Uw bouwbedrijf voor duurzaam bouwen

 

De aannemer die met u meedenkt

 

Bouwbedrijf G&G is zo’n 20 jaar geleden ontstaan vanuit het familiebedrijf “Aannemersbedrijf J. Groenen en Zonen”, en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een solide en gerespecteerde aannemer waar u op kunt bouwen.

 

Met ruim 35 jaar ervaring, met onze daarin opgedane uiterst gedegen kennis en vakkundigheid aangaande het complete bouwproces en met een breed netwerk aan ketenpartners blinken wij uit in onze passie voor het vak, onze snelle en uitgebreide dienstverlening en onze inventieve oplossingen voor de meest complexe wensen van onze opdrachtgevers.

 

Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen.

 

U mag er dan ook van uit gaan dat wij alles in het werk zullen stellen opdat wij uw wensen verwezenlijken binnen de geplande tijd en het afgesproken budget.

 

Want afspraak is afspraak.

 

 

Elke opdrachtgever is anders. En elk project is anders. Als uw belangenbehartiger geven wij u daarom persoonlijk advies en persoonlijke aandacht. U kunt erop rekenen dat uw project bij ons in betrouwbare en deskundige handen is. Juist daarom hebben wij een rijke historie aan tevreden klanten.

 

Want G&G denkt met u mee.

 

 

Daarom is Bouwbedrijf G&G uw bouwbedrijf voor duurzaam bouwen.