Uw bouwbedrijf voor particulier opdrachtgeverschap

 

Alles naar wens geregeld        

                                                                           

Een nieuwe woning bouwen in particulier opdrachtgeverschap betekent een nieuwe woning bouwen die volledig is afgestemd op al uw persoonlijke voorkeuren.

Een eigen woning bouwen heeft als voordeel dat reeds bij het ontwerp en de bouw rekening kan worden gehouden met uw specifieke wensen en eisen ten aanzien van uw persoonlijke gebruiksdoelen en het toekomstige  gebruiksgemak.

 

Daarom is G&G de aannemer die volledig op maat voor u bouwt: compleet volgens uw wensen en eisen en binnen het door u vastgestelde budget.

Daarbij verzorgen wij voor u het gehele bouwproces van eerste schets tot eindschoonmaak.

 

Wij nemen u de zorgen uit handen rondom zaken als het aanvragen van subsidies, het verzorgen van constructietekeningen en het regelen van de juiste vergunningen en we adviseren u bovendien persoonlijk bij het kiezen van de juiste bouwmaterialen en bouwmethoden.

 

Tevens kunt u bij ons terecht voor (advies over) duurzaam bouwen, energiezuinig bouwen, waterbesparend bouwen en woning-automatisering (Domotica). Zo kunt u er vanuit gaan dat wij uw nieuwe woning bouwen met oog voor het toekomstige woongenot.

 

Want G&G denkt met u mee.

 

 

Daarom is Bouwbedrijf G&G uw bouwbedrijf voor particulier opdrachtgeverschap.

 

Alles naar wens geregeld.